GJS Interventies
ambulant werker Noord Holland voor speciale interventies

GJS Interventies
ambulant werker
Noord Holland
voor speciale interventies

Tijdelijke creatieve huisvesting

Voor de doelgroep 18-65 jaar

GJS Interventies verhuurt kamers op verschillende locaties in Noord-Holland, Purmerend, Amsterdam en Middenbeemster. In woonhuizen worden slaapkamers verhuurd en de algemene ruimste moeten worden gedeeld. Deze tijdelijke plekken moeten weer structuur en regelmaat geven. Na de inschrijving en de woonplek kan er gewerkt worden aan de toekomst, school/werk financiën. Of gewoon een tijdelijke plek.

Tevens zijn er voor noodoplossingen in Purmerend en Middenbeemster. Er wordt altijd qua financiën gekeken naar het budget van de betrokkenen.

Kamers met kansen in ontwikkeling: 
In hartje Purmerend vlak bij het centraal station, ontwikkelt’ Stichting wonen kan gewoon” in samenwerking met GJS Interventies betaalbare woonruimtes. Het gaat om zelfstandige studio’s en appartementen die volledig gemeubileerd en gestoffeerd worden opgeleverd. Vooral voor jongeren die hun leven weer op de rails willen zetten. Wij hanteren het 3 stappen model tot een echte eigen plek in de laatste fase!

Op al deze locaties werken we met de erkende methodiek Krachtwerk. Maatwerk en passende zorg en een persoonlijke en kleinschalige aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze. Iedere bewoner heeft een persoonlijke begeleider. Het begeleidingsprogramma verloopt in fases. Voor elke fase bepaalt een bewoner samen met de persoonlijke begeleider zijn of haar doelstellingen. In regelmatige begeleidingsgesprekken wordt vervolgens geëvalueerd hoe de voortgang van het behalen van deze doelstellingen verloopt, Amsterdam

Wij hanteren geen einddatum, je stroomt door als er een vervangende plek is gevonden en meewerkt met het hulpverleners.

Naarmate bewoners vorderen in het programma, krijgen ze meer vrijheden maar ook meer verantwoordelijkheden. Ervarend leren, samenwerken en contextueel werken nemen een belangrijke plaats in binnen de begeleidingsaanpak van GJS Interventies. Het begeleidingsprogramma is opgebouwd rondom het wonen, werk&inkomen, relaties en zingeving.

Beschermd Thuis en Begeleid wonen:
Wat is een instelling voor beschermd wonen? Bij een instelling voor beschermd wonen woont u met meer mensen in één huis. U heeft een eigen kamer. U deelt de badkamer, keuken en zitkamer met andere bewoners. U krijgt begeleiding van een – sociaal-psychiatrisch – begeleider. Een paar uur per week of meer uren. Een begeleider helpt u bijvoorbeeld om het huishouden te doen. Of helpt u met de administratie. Of met het maken van een dagindeling. In een beschermde woonvorm krijgt u geen psychische behandeling. Bij GJS Interventies krijgt u een eigen kamer appartement en we doen meer dan alleen begeleiden, Coaching, emotionele ondersteuning, werkbemiddeling of dagbesteding en sport en cultuur activatie. Wij noemen het ambulant wonen met passende begeleiding en maatwerk. Wij zorgen altijd dat je eigen netwerk betrokken wordt bij de doelen en stappen die we gaan maken.